Širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto rizikos asmenų sveikatos stiprinimo programa

 BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA

Plačiau

Prevencinės programos

 

Plačiau

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA!!!


Plačiau
SAVIŽUDYBIŲ PREVENCIJA

Plačiau

NAUJIENOS

Konkursas „Kartu gaminti smagiau"
Artėjant šeimos dienai, skelbiame konkursą “Kartu gaminti smagiau”, tai puiki proga ne tik praleisti laiką kartu ir ugdyti sveikus mitybos įpročius, bet ir išmokti drauge, visai šeimai, kurti kažką sveiko bei skanaus.
Įvyko žygis „Miško terapija 2024"
Balandžio 27 dieną Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kartu su Kaltanėnų ugdymo ir turizmo centru, rajono gyventojus, kvietė į 7 kilometrų žygį „Miško terapija 2024“. Susirinko gausus būrys dalyvių, džiaugiamės, kad šį kartą dalyvavo dar daugiau mažųjų žygiuotojų. Žygį pradėjome rinkdamiesi Švenčionėlių geležinkelio stotyje ir traukiniu važiavome iki Santakos. Atvykę, keliavome senuoju Santakos tiltu per Nerį, kabančiu tiltu per Žeimeną, sodų bendriją „Santaka“, automobilių tiltu per Žeimeną. Pasiekus vaikų ir jaunimo stovyklavietę „Pailgis“ žygeivių laukė skanūs pietūs. Tai buvo ne tik sveikatingumo, bet ir bendravimo bei susitikimo su gamta diena.
Trijuose rajono miestuose vyko paskaitos „Mityba ir stresas"
Kovo 27-28 dienomis Švenčionyse ir Švenčionėliuose bei balandžio 19 dieną Pabradėje lankėsi Sandrija Čapkauskienė – biomedicinos mokslų daktarė, Lietuvos sporto universiteto docentė, dietistė. Susitikimų metu rajono gyventojai galėjo išgirsti daug naudingos informacijos tema - „Mityba ir stresas“.

APIE MUS

Švenčionių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras (toliau – Biuras) yra Lietuvos nacionalinės sveikatos sistemos savivaldybės biudžeto iš dalies išlaikoma savivaldybės biudžetinė visuomenės sveikatos priežiūros įstaiga.

BENDRADARBIAUJAME